Supă cremoasă de fasole verde și cartofi
Supa cremoasă de fasole verde și cartofi este un aperitiv fără gluten . O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 334 de calorii . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 1,2 dolari per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bucățele de bacon, lapte, unt și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Va fi un succes la evenimentul dvs. de iarnă . 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ o oră . Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 54% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salata proaspătă de fasole verde și roșii cu dressing cremos de usturoi , Salata de cartofi și fasole verde și Salata de fasole verde și cartofi cu vinegretă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea verde într-o oală cu suficientă apă cât să o acopere.
Adăugați bicarbonatul de sodiu în apă; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți până când fasolea verde este aproape fragedă, 7 până la 10 minute.
Scurgeți apa din fasolea verde; puneți-o deoparte.
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă sărată cât să îi acopere; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și continuați să-i gătiți până când sunt aproape fragezi, aproximativ 20 de minute.
Luați de pe foc, dar nu scurgeți apa din oală.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Căliți ceapa și bucățile de bacon în untul topit până când ceapa devine moale și translucidă, 5-7 minute; adăugați-le în oala mare cu cartofii, împreună cu supa cremă de pui și laptele; amestecați până se omogenizează.
Adăugați fasolea verde. Condimentați cu sare și piper.
Puneți oala mare la foc mic și fierbeți supa la foc mic până se încălzește și aromele se îmbină, aproximativ 30 de minute.