Supă cremoasă de fasole verde și cartofi

Supă cremoasă de fasole verde și cartofi
Supa cremoasă de fasole verde și cartofi este un aperitiv fără gluten . O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 334 de calorii . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 1,2 dolari per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bucățele de bacon, lapte, unt și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Va fi un succes la evenimentul dvs. de iarnă . 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ o oră . Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 54% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salata proaspătă de fasole verde și roșii cu dressing cremos de usturoi , Salata de cartofi și fasole verde și Salata de fasole verde și cartofi cu vinegretă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea verde într-o oală cu suficientă apă cât să o acopere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Adăugați bicarbonatul de sodiu în apă; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți până când fasolea verde este aproape fragedă, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
3
Scurgeți apa din fasolea verde; puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
4
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă sărată cât să îi acopere; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și continuați să-i gătiți până când sunt aproape fragezi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPraz, Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
5
Luați de pe foc, dar nu scurgeți apa din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
6
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Căliți ceapa și bucățile de bacon în untul topit până când ceapa devine moale și translucidă, 5-7 minute; adăugați-le în oala mare cu cartofii, împreună cu supa cremă de pui și laptele; amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Praz, Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPraz, Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cartofi Ceroși, 1 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 CmCartofi Ceroși, 1 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați fasolea verde. Condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust1/2 Cană De Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8
Puneți oala mare la foc mic și fierbeți supa la foc mic până se încălzește și aromele se îmbină, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Jalapeño Murat, Tocat4 Felii De Jalapeño Murat, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista