Supa cremoasă de fasole albă și Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 757 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, morcov, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă Cremoasă De Fasole Albă, Broccoli Cremos-Supă De Fasole Albă, și Supă cremoasă de fasole albă și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi fasolea cu 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Lăsați fasolea să se înmoaie peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
4
Scurgeți și clătiți fasolea; reveniți la aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați 8 căni de apă, 1 lingură de ulei, cățel de usturoi zdrobit, rozmarin și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, 1 până la 11/2 ore. Condimentează după gust cu sare. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Frunze De Dafin
Rozmarin
Fasole
Apă
Sare
Ulei De Gătit
6
Scurgeți fasolea, rezervând lichid de gătit. Aruncați crenguța de rozmarin și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Rozmarin
Fasole
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați ceapa, morcovul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
9
Se presară sare și piper. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
10
Se adauga usturoiul tocat si 1 lingurita cimbru; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Cimbru
11
Adăugați 2 căni de lichid de gătit cu fasole rezervat, 4 căni de bulion de pui și fasole. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți la foc mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Supă rece 10 minute. Între timp, saut chorizo-ul de la chorizo în tigaie mare, la foc mediu-mare, până când este gătit, rupând bulgări cu spatele lingurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Legume
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Fasole
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Transferați chorizo pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
13
Folosind lingura cu fante, scoateți 1 1/2 cană amestec de fasole din supă; rezervă. De lucru în loturi, piure supa rămasă în blender pana se omogenizeaza. Întoarceți piureul în oală. Se amestecă amestecul rezervat de fasole întreagă, rămânând 1 1/2 lingurițe de cimbru, chorizo și smântână. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece. Acoperiți și păstrați la rece.) Reîncălziți supa la foc mediu, subțierea cu mai mult bulion, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți supa între boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Bulion
Cremă
Cimbru
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire