Supă cremoasă de fasole albă și Chorizo

Supă cremoasă de fasole albă și Chorizo
Supa cremoasă de fasole albă și Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 757 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, morcov, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă Cremoasă De Fasole Albă, Broccoli Cremos-Supă De Fasole Albă, și Supă cremoasă de fasole albă și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi fasolea cu 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lăsați fasolea să se înmoaie peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Scurgeți și clătiți fasolea; reveniți la aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați 8 căni de apă, 1 lingură de ulei, cățel de usturoi zdrobit, rozmarin și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, 1 până la 11/2 ore. Condimentează după gust cu sare. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scurgeți fasolea, rezervând lichid de gătit. Aruncați crenguța de rozmarin și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
FasoleFasole
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați ceapa, morcovul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
9
Se presară sare și piper. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
10
Se adauga usturoiul tocat si 1 lingurita cimbru; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
11
Adăugați 2 căni de lichid de gătit cu fasole rezervat, 4 căni de bulion de pui și fasole. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți la foc mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Supă rece 10 minute. Între timp, saut chorizo-ul de la chorizo în tigaie mare, la foc mediu-mare, până când este gătit, rupând bulgări cu spatele lingurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
FasoleFasole
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Transferați chorizo pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
13
Folosind lingura cu fante, scoateți 1 1/2 cană amestec de fasole din supă; rezervă. De lucru în loturi, piure supa rămasă în blender pana se omogenizeaza. Întoarceți piureul în oală. Se amestecă amestecul rezervat de fasole întreagă, rămânând 1 1/2 lingurițe de cimbru, chorizo și smântână. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece. Acoperiți și păstrați la rece.) Reîncălziți supa la foc mediu, subțierea cu mai mult bulion, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți supa între boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
BulionBulion
CremăCremă
CimbruCimbru
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista