Rețeta supă cremoasă de dovlecei poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 288 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, granule de bulion de pui, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de spectaculos. Supă Cremoasă De Dovlecei, Supă Cremoasă De Dovlecei, și Supă Cremoasă De Roșii Cu Dovlecei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele, apa, bulionul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați dovlecei. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute sau până când dovlecelul este fraged. Se amestecă brânza până se topește.