Supă Cremoasă De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Supă Cremoasă De Ciuperci, Supă Cremoasă De Ciuperci, și Supă Cremoasă De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciuperci, ceapă și țelină; gatiti 6-8 min. sau până când ceapa și țelina sunt crocante-fragede, amestecând ocazional.
Scoateți 1 cană amestec de legume; rezervă pentru utilizare ulterioară.
Adăugați cartofi, apă, bulion și piper la amestecul de legume rămas în tigaie; se amestecă. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 15 min. sau până când cartofii sunt fragede.
Adăugați 1/3 din amestecul de cartofi în blender; amestecați până se omogenizează.
Se toarnă în cratiță mare. Repetați cu amestecul de cartofi rămas.Se amestecă amestecul de legume rezervat.
Bateti in Neufchatel; gatiti 2 min. sau până când Neufchatel este complet topit și supa este încălzită, amestecând frecvent. Se amestecă pătrunjelul.