Supă Cremoasă De Ceapă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de ceapă prăjită. Această rețetă face 4 porții cu 76 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, sare, cap de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Cremoasă De Ciuperci Și Ceapă Prăjită, Supă Cremoasă De Ceapă, și Supă Cremoasă De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați sferturile de ceapă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; înveliți ușor sferturile de ceapă cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Așezați usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu.
Stropiți cu apă; înfășurați în folie.
Așezați usturoiul învelit pe foaia de copt cu sferturi de ceapă.
Coaceți timp de 1 oră sau până când sferturile de ceapă sunt moi și ușor rumenite, întorcându-se după 30 de minute. Mișto.
Puneți ceapa într-o cratiță mare. Desfaceți usturoiul; separați cuișoarele și strângeți pentru a extrage pulpa în tigaie. Aruncați cojile de usturoi.
Adăugați șofranul (dacă doriți), bulionul și frunza de dafin în tigaie. Se aduce la foc mic la foc mediu. Se amestecă 3 linguri de sherry, piper și sare. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute. Aruncați frunza de dafin.
Așezați jumătate din amestecul de ceapă într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de piure într-un castron mare; repetați procedura cu amestecul de ceapă rămas. Puneți amestecul de ceapă în tigaie; gatiti la foc mic pana se incalzeste bine. Se amestecă 1 lingură de sherry și suc.
Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri de brânză.
Presărați pătrunjel, dacă doriți.