Supa de anghinare cremoasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 261 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare, arpagic, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Cremoasă De Anghinare, Supă Cremoasă De Anghinare Și Spanac, și Supă cremoasă de anghinare, spanac și pui.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea și mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați prazul și usturoiul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Praz
4
Adăugați cartofii și gătiți timp de 5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Adăugați anghinarea, bulionul, sarea și piperul și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Legume
Piper
Stoc
Sare
6
Folosind un blender de imersie portabil sau într-un blender în loturi*, curățați supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați cele 2 linguri de mascarpone și amestecați din nou pentru a combina. Într-un castron mic, amestecați restul de 1/3 cană mascarpone pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți supa în boluri de servire. Puneți vârful fiecărei supe cu o lingură de brânză mascarpone înmuiată și acoperiți brânza cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Brânză
Arpagic
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
1
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
2
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați un prosop deasupra mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați cu viteză mare până la omogenizare.