Supa de legume și chiftele caramelizate este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 424 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,53 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fenicul, prazul, curcanul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă De Legume Cu Chiftele, Supă De Chiftele De Legume, și Supă De Legume Cu Chiftele.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 și aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați dovleceii, cartofii, morcovii și păstârnacul în 1 in. bucăți și puneți într-o tigaie mare de prăjire cu ulei; adăugați usturoi. Aruncați cu 2 1/2 lingură. ulei de măsline, 1 1/2 linguriță. sare și 1 linguriță. piper și se întinde într-un singur strat, lăsând cât mai mult spațiu în jurul bucăților. Prăjiți legumele pe raftul inferior aproximativ 40 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie (amestecați după ce s-au rumenit dedesubt, aproximativ 25 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Păstârnac
Cartofi
Morcov
Usturoi
Piper
Ardei Arbol
Suc De Fructe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Între timp, faceți chiftele: cu mâinile ude, amestecați curcanul, semințele de fenicul, oul, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. ardei împreună într-un castron mic. Ungeți-vă mâinile cu puțin ulei rămas. Formați amestecul de curcan în 1-in. chiftele și așezați-le pe o foaie de copt cu margini unse pe măsură ce mergeți, folosind mai mult ulei, după cum este necesar, pentru a le acoperi bine. Prăjiți chiftele pe raftul superior 15 până la 20 de minute, întorcându-vă de câteva ori pentru a se rumeni bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Chiftele
Piper
Toată Turcia
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Se încălzește 1 lingură. ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați prazul și feniculul, condimentați cu sare și piper după gust și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fenicul
Praz
6
Se toarnă bulion și se fierbe la foc mare, acoperit. Reduceți căldura și fierbeți legumele până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
7
Când legumele din cuptor s-au caramelizat și chiftelele s-au rumenit, scoateți ambele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Transferați chiftelele în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Se toarnă o lingură de bulion fierbinte în foaia de copt și se răzuie bucățile rumenite; se toarnă în tigaie împreună cu tot conținutul oalei și se răzuie ușor bucățile rumenite ale legumelor. Reveniți la cuptor și coaceți 5 minute pentru a lăsa aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie De Prăjire
Cuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Se servește cu bucăți de pâine caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
11
* Pentru o rețetă, mergeți la sunset.com/chickenbroth.