Supă caldă și acră cu creveți
Supa fierbinte și acră cu creveți este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 246 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de chili, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Supă de creveți dulci și acri, și Supă de creveți acră și picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați suc, piper, creveți și tofu în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand crevetii sunt aproape gata.
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel. Stropiți încet albușul de ou în tigaie, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă uleiul de chili și ceapa.