Suport De Miel Cu Rozmarin-Pesto
Rozmarin-Pesto miel Rack ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1143 calorii, 38g de proteine, și 108g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 7,85 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, miel, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Muștar rozmarin Rack de miel, Raft de miel cu unt de rozmarin, și Friptură de miel cu rozmarin.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Puneți pătrunjelul, rozmarinul tocat, parmezanul ras și usturoiul în procesor. Procesați până la pastă grosieră. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei de măsline. Condimentează pesto după gust cu sare și piper.
Așezați mielul pe foaia de copt cu margini mici.
Se presară sare și piper.
Răspândiți tot pesto peste partea rotunjită a mielului. Prăjiți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 F și prăjiți până la coacerea dorită, cu aproximativ 15 minute mai mult pentru mediu-rar.
Tăiați mielul între oase în cotlet. Împărțiți cotletele între 2 farfurii; garnisiți cu crenguțe de rozmarin.