Supa Potlatch pentru recolta de toamnă
Ai nevoie de un fel principal fără gluten? Supla de recoltă de toamnă Potlatch ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 273 de calorii, 16 g de proteine și 6 g de grăsimi. Pentru 1,4 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru toamna. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de cidru de mere, unt, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salata de recoltă de toamnă, Salata de recoltă de toamnă și Salata de recoltă de toamnă.
Instrucțiuni
Combinați dovleacul și crema de porumb într-un blender; pulsați pentru a pasa amestecul timp de 1 minut sau până când se omogenizează.
Adăugați laptele și continuați să pulsați amestecul încă un minut sau până când se combină bine.
Turnați amestecul de dovleac într-o cratiță de 3 până la 4 litri la foc mediu.
Se amestecă imediat bulionul, cidrul de mere, apa, untul și buzduganul măcinat.
Se încălzește timp de 15 minute, amestecând din când în când. Sare si piper dupa gust.
Adăugați boabele de porumb dezghețate și gătiți încă 5 minute.