Supa Philadelphia Snapper Bookbinder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de piper, condimente de murat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Philadelphia Dovleac Swirl Cheesecake De La Philadelphia Cream C, Snapper în supă de ciuperci de stridii, și Supă de Snapper roșu cu varză proaspătă de fasole și ulei de usturoi.
Instrucțiuni
1
Așezați broasca țestoasă sau carnea de vită în oala de stoc cu 1 1/2 litri de apă. Aduceți la fierbere. Degresat în timpul gătitului. Se fierbe timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă.Se strecoară carnea din stoc. Tăiați carnea în bucăți de 1/4 inch. Puneți ambele deoparte.Gatiti legumele in unt pana cand ceapa devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Căpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați carne de vită stock.In un castron mic, amestecați 1/4 cană de apă în boia și făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați roșii pure și condimente.Se amestecă în bulion de vită până se omogenizează bine. Aduceți la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 2 până la 2 1/2 ore.Supă de tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
4
Așezați legumele în robotul de bucătărie sau în blender și pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă amidonul de porumb cu apa rămasă și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se adaugă în supă și se gătește 15 minute, amestecând, până când stocul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
7
Adăugați carne și legume pure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch