Supa de vinete prăjită a lui Daniel Patterson ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $6.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, flori comestibile, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brassica la grătar a lui Daniel Patterson cu vinetă verde păpădie, Daniel Plan Supă De Cârnați De Pui Cu Linte De Legume, și Supă De Vinete Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați vinetele într-o tigaie mare, stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline măsurat și condimentați cu sare. Se fierbe, întorcându-se ocazional, până când pielea vinetelor s-a carbonizat și carnea s-a înmuiat până se prăbușește, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Măsline
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească.Între timp, așezați semințele de coriandru și chimen într-o tigaie mică la foc mediu și prăjiți, agitând tigaia ocazional, până se parfumează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Coriandru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Suport De Sârmă
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați condimentele într-o mașină de tocat condimente sau mortar și pistil și măcinați grosier; pus deoparte.Când vinetele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, înjumătățiți-le pe lungime. Scoateți carnea cu o lingură mare și puneți-o într-o cratiță mare, cu un capac etanș. (Aruncați tulpinile și pielea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați suficient bulion de legume în cratiță pentru a acoperi doar carnea de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați condimentele măcinate și fulgii de ardei roșu și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Condimente
8
Puneți cratița la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când aromele se amestecă și vinetele se destramă complet, aproximativ 25 până la 30 de minute.Când supa este gata, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Vinete
Supă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
9
Transferați supa într-un al doilea castron mare. Puneți vasul cu supa în el peste baia de apă cu gheață și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți supa și răciți-o la frigider până se răcește complet.În cazul în care supa este rece, pur și simplu-l într-un blender în loturi până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Se toarnă supa amestecată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie, oțetul de sherry și 2 linguri de ulei de măsline rămas și bateți pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare, piper și ulei de măsline suplimentar, suc de lămâie și oțet, după cum este necesar. Reveniți la frigider până când este gata de servit.Aduceți o cratiță medie cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Oțet
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
12
Adăugați fasolea Romano și blanch până când este crocantă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Fasole
13
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fasolea transversal pe diagonală în bucăți de 1/2 inch și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
14
Încălziți o tigaie din fontă la foc mare până la fumat, aproximativ 10 minute. Între timp, așezați ardeii Padr Arrunn într-un castron mediu, stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și aruncați pentru a combina. Când tigaia este fierbinte, adăugați ardeii și gătiți, întorcându-se ocazional, până când încep să se încarce și să blistereze, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ardei
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
15
Transferați pe o placă de tăiere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați tulpinile, tocați grosolan ardeii și adăugați în castron cu fasolea.Tăiați carnea și miezul alb al lămâii conservate și aruncați. Tăiați mărunt coaja rămasă și adăugați-o în bol cu fasolea și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Ardei
Fasole
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Bol
16
Adăugați dovleceii, roșiile și purslane. Rupeți busuiocul violet în bucăți de mușcătură, adăugați-l în castron și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Purslane
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Stropiți cu restul de 2 linguri de suc de lămâie și restul de 1 lingură de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, piper, suc de lămâie și ulei de măsline ca needed.To serviți, turnați supa în boluri de servire largi și puțin adânci. Împărțiți amestecul de legume peste supă și acoperiți cu flori comestibile și un strop de ulei de măsline.