Supa de roșii gustoasă a lui Tom cu crutoane de unt maro

Supa de roșii gustoasă a lui Tom cu crutoane de unt maro ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 307 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, smântână grea, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Supă cremoasă de roșii cu crutoane de usturoi cu unt brun, Supă de roșii prăjită cu zahăr brun cu crutoane Cheddar, și Supă De Roșii Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o cratiță mare și sotati ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, apa, smântâna, sarea, fulgii de ardei roșu, semințele de țelină, oregano și zahărul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic și se fierbe timp de15 minute.
Scoateți din căldură și piure în loturi în recipientul unui blender. Întoarceți supa în oală și reîncălziți la foc mic, condimentând după gust cu mai multă sare și piper.
Între timp, pentru a face crutoanele de unt brun, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu și gătiți, amestecând des, până când untul devine maro auriu și aromat, la aproximativ 3 minute după topirea untului.
Puneți cuburile de pâine într-un castron și turnați untul brun peste ele, aruncând pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper și aruncă din nou.
Răspândiți cuburile de pâine pe o foaie de copt și puneți-o în cuptor.
Coaceți până când crutoanele sunt prăjite și aurii, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia din cuptor.
Serviți supa fierbinte, garnisită cu crutoane.
Carte de bucate de panificație: dulceață în Seattle de Tom Douglas și Shelley Lance. Fotografie de Ed Anderson. Copyright 2012 de Tom Douglas. Publicat de Harper