Supa de roșii gustoasă a lui Tom cu crutoane de unt maro

Supa de roșii gustoasă a lui Tom cu crutoane de unt maro
Supa de roșii gustoasă a lui Tom cu crutoane de unt maro ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 307 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, smântână grea, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Supă cremoasă de roșii cu crutoane de usturoi cu unt brun, Supă de roșii prăjită cu zahăr brun cu crutoane Cheddar, și Supă De Roșii Cu Unt Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o cratiță mare și sotati ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați roșiile, apa, smântâna, sarea, fulgii de ardei roșu, semințele de țelină, oregano și zahărul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic și se fierbe timp de15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți din căldură și piure în loturi în recipientul unui blender. Întoarceți supa în oală și reîncălziți la foc mic, condimentând după gust cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, pentru a face crutoanele de unt brun, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu și gătiți, amestecând des, până când untul devine maro auriu și aromat, la aproximativ 3 minute după topirea untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se ia de pe foc.
7
Puneți cuburile de pâine într-un castron și turnați untul brun peste ele, aruncând pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper și aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Răspândiți cuburile de pâine pe o foaie de copt și puneți-o în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți până când crutoanele sunt prăjite și aurii, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți supa fierbinte, garnisită cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
12
Din Dahlia
13
Carte de bucate de panificație: dulceață în Seattle de Tom Douglas și Shelley Lance. Fotografie de Ed Anderson. Copyright 2012 de Tom Douglas. Publicat de Harper
14
Collins Publishers.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista