Supa de pâine a fermei: Cialledd ' alla Contadina

Supa de pâine a fermei: Cialledd ' alla Contadina
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, supa de pâine Farmwife: Cialledd ' alla Contadina ar putea fi un remarcabil fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru 1,58 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 2. O porție conține 672 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați caciocavallo, apă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 72%. Fagiano alla Contadina: fazan, stil fermier, Pui așa cum ar face soția fermierului: Pollo alla Contadina, și Mușcături de roșii-busuioc cu Contadina sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de supă la foc mare, încălziți uleiul de măsline și înmuiați ceapa și usturoiul, dar nu le lăsați să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați cartofii, apoi sarea de mare, fulgii de piper și verdele, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Sare De MareSare De Mare
VerziiVerzii
PiperPiper
3
Adăugați apa și frunza de dafin și fierbeți 15 minute, sau până când cartofii sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
ApăApă
4
Se servește în boluri mari cu pâine alături și brânză rasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista