Supa de pui de sezon rece a mamei

Supa de pui de sezon rece a mamei
Supa de pui de sezon rece a mamei necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.27 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 152 calorii. 867 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Această rețetă de la Simply Recipes necesită verdeață dintr-o ceapă verde, grăsime din bulionul de pui, frunze de pătrunjel și morcovi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Congee vegetariană, supa perfectă de sezon rece, Rămâneți sănătoși în timpul sezonului rece și al gripei, și Salata rece de ton a mamei.

Instrucțiuni

1
Saut ceapă, morcovi și țelină: într-o cratiță de 4 qt, încălziți o lingură de grăsime de pui (care s-a ridicat la suprafață și s-a solidificat din stocul dvs. de casă) la foc mediu. Dacă nu aveți suficientă grăsime de pui, puteți adăuga puțin ulei de măsline. Sautați legumele din grăsime până când morcovii sunt aproape gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați condimente: în timp ce sotati legumele, adăugați condimentele - condimentele de pasăre, fulgii de ardei roșu zdrobiți, un vârf de sare și un vârf de piper. Condimentarea astfel în timpul gătirii legumelor le scoate în evidență aroma. Potrivit mamei mele, fulgii de ardei roșu zdrobiți sau cayenne sunt foarte utili pentru o răceală, motiv pentru care face parte din această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Adăugați cele 4 căni de bulion de pui. Aduceți la foc mic. Gatiti pana cand morcovii sunt doar fierti (aproximativ 5 pana la 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pătrunjelul proaspăt și verdele de ceapă verde. Verificați condimentele (probabil că va trebui să adăugați mai multă sare) și ajustați-vă după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
VerziiVerzii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se servește cu (cel puțin) pâine franceză crustă de o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate27
Revista