Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui. Pentru 4,86 USD pe porție, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1315 calorii, 92g de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Toamna. 376 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de grăsime de pui prestată, pătrunjel, țelină tăiată cubulețe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este uimitor. Supă Avgolemono (alias supă de pui cu lămâie grecească), Supă Avgolemono (alias supă de pui cu lămâie grecească), și Supă Tom Kha (Supă Thailandeză De Nucă De Cocos De Pui) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați găinile, ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, pătrunjelul, cimbru, mărar, usturoi și condimente într - un vas de 16 până la 20 de litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Pui
Păstârnac
Morcov
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați 7 litri de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Scoateți 2 pui și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui
5
Scoateți carnea de sân de la ambele găini și puneți-o deoparte. Întoarceți puiul și carcasele rămase în oală și continuați să fierbeți, neacoperite, încă 3 ore. Se strecoară întregul conținut al oalei printr-o strecurătoare și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
6
Îndepărtați grăsimea de suprafață, apoi reîncălziți stocul după cum urmează sau împachetați în recipiente și congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
7
Pentru a servi supa, readuceți bulionul în oală și reîncălziți, adăugând morcovii tăiați cubulețe, țelina, mărarul și pătrunjelul. Tăiați carnea de piept de pui rezervată în bucăți mari și adăugați-o în stoc. Fierbeți la foc mic timp de 5 minute pentru a găti legumele și reîncălziți puiul. Se condimentează, după gust și se servește așa cum este, sau se toarnă fiecare servind peste 2 bile Matzo calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Piept De Pui
Legume
Morcov
Pui întreg
Pătrunjel
țelină
Matzo
Stoc
Mărar
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Grăsime De Porc înapoi
8
Bateți împreună gălbenușurile de ou, bulionul de pui, grăsimea de pui, pătrunjelul și sarea. Se amestecă masa matzo. În vasul unui mixer electric cu un accesoriu pentru bici, bateți albușurile cu un vârf de sare până când sunt rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Grăsime De Pui
Albușuri De Ou
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Pătrunjel
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
9
Bateți-le în amestecul de matzo până când este neted. Se dă la frigider cel puțin 15 minute sau până când amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Formați bile de mărimea bilelor de golf modelându-le cu 2 linguri, rulându-le cu mâinile sau scoopându-le cu o lingură mică de înghețată. Aruncați-le în ciorba de pui la foc mic și gătiți timp de 30 de minute, sau până când sunt complet fierte și umflate, întorcându-se o dată.