Supa De Nunta Italiana Johnsonville

Supa De Nunta Italiana Johnsonville
Supa de nunta Italiana Johnsonville de la New York ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 254 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, țelina, ardeiul cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele de chiftele împreună și se rulează chiftele mici de dimensiunea unei marmure. (Dacă formarea chiftelelor este dificilă, acoperiți și refrigerați mai întâi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Într-o tigaie medie, gătiți orzo al dente, conform instrucțiunilor pachetului, scurgeți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Pregătiți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4
Într-o oală mare, se sotează ceapa, cimbru și salvie în ulei de măsline. Când ceapa începe să capete o culoare aurie; adăugați usturoi, morcov, țelină și gătiți timp de aproximativ 5 minute amestecând ocazional. Puneți amestecul de legume deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
În aceeași oală adăugați toate chiftelele și gătiți timp de 2-3 minute înainte de agitare (acest lucru le va împiedica să se rupă). Aruncați ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a se rumeni pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați legume rezervate, stoc de pui, frunze de dafin. Fierbeți ușor (nu fierbeți) până când legumele sunt fragede și chiftelele sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați orzo fiert și spanac, amestecați împreună. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo GătitOrzo Gătit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
8
Adăugarea spanacului chiar înainte de servire îl va ajuta să-și mențină culoarea verde bogată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Garnisiți bolurile de supă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista