Supa de legume cu roșii a mamei

Supa de legume cu roșii a mamei
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru colecția dvs., supa de legume de roșii a mamei ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 179 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 18. Mergeți la magazin și ridicați mazăre cu ochi negri, porumb, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Supa de legume de casă a mamei, Cea mai bună supă de legume de curcan a mamei, și Supa de legume a mamei cu pui sau carne de vită (Germană Gemuse Suppe).

Instrucțiuni

1
Într-un 8-qt. fierbător de supă, puneți puiul, apa, țelina și ceapa. Acoperiți și aduceți la fierbere; grăsime degresată. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când puiul cade de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
2
Se strecoară bulionul și grăsimea degresată; întoarceți bulionul la ceainic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Adăugați următoarele opt ingrediente. Dezosați puiul și tăiați-l în bucăți; reveniți la ceainic. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Între timp, într-o tigaie medie, gătiți carnea de vită până nu mai este roz; se scurge și se adaugă în supă. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră. Se amestecă porumbul; gatiti, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții18
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista