Supa de fasole a bunicii B

Supa de fasole a bunicii B
Nevoie de un supă fără gluten și fără lactate? Supa de fasole a bunicii B ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 133 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, țelină, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Supa de fasole albă a bunicii, Cel puțin la fel de bun ca supa de fasole Lima de oase de șuncă a bunicii, și Caserola de fasole verde a bunicii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un aragaz lent cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Scurgeți fasolea și reveniți la aragazul lent. Acoperiți cu apă și amestecați morcovii, cartofii, țelina, ceapa și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Acoperiți aragazul lent și gătiți supa la mare timp de 3 1/2 ore. Treceți la scăzut și continuați să gătiți cel puțin 6 1/2 ore. Cu cât gătește mai mult, cu atât devine mai aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista