Supa de dovleac Teri ' s Butternut

Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovlecei de la Teri ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 193 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ienibahar, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați dovlecei, ceapă și usturoi. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Adăugați ienibahar; gătiți încă un minut.
Adăugați bulion. Aduceți la fierbere; acoperi. Reduceți căldura la minim; fierbeți timp de 15 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Procesați într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Reveniți la cratiță; se încălzește până se încălzește. Dacă este preferată o supă mai subțire, mai adăugați puțin bulion sau apă. Supă de oală în boluri de supă.