Supa de dovleac a lui Judy

Supa de dovleac a lui Judy
Supa de dovleac a lui Judy necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această supă are 193 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, unt, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Supa de fasole albă a lui Judy cu ulei de ardei iute, Somonul lui Judy pentru unul, și Oul lui Judy Foo Yong pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si prazul in unt topit pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați bulion de pui, piure de dovleac, pudră de curry, sare, piper alb, ghimbir măcinat și frunze de dafin în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
4
Se ia de pe foc pentru a se răci.
5
Se toarnă amestecul de bulion într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până la neted. Întoarceți amestecul în piure în oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se amestecă treptat jumătate și jumătate în amestecul de dovleac; gatiti pana cand supa se incalzeste, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista