Supa de ceapa caramelizata si Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturi cu branza albastra

Ceapa caramelizată și supa Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturile cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 9.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci shiitake, brânză gruy otrivre, crengute de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supa de ceapa caramelizata si Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturi cu branza albastra, La locul de muncă: supă franceză de ceapă și fenicul cu toasturi Gruyere, și Supă de ceapă, praz și Kale cu toasturi Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti supa, încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 15 minute sau până aproape fraged, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți până se rumenesc adânc (aproximativ 40 de minute), amestecând ocazional.
Creșteți căldura la mediu.
Adăugați ciupercile în tigaie; gătiți 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând frecvent. Se amestecă usturoiul și crengile de cimbru; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați vin în tigaie; gătiți 2 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Adăugați ciorbe în tigaie; aduceți la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Se amestecă sare și piper. Aruncați crengile de cimbru.
Pentru a pregăti toasturile, preîncălziți broilerul.
Aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt. Topiți fiecare felie de pâine cu 1 linguriță Gruyre și 1 linguriță Gorgonzola. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Presărați cimbru tocat peste brânză. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 6 boluri; topiți fiecare porție cu 2 toasturi.