Supa de ceapa caramelizata si Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturi cu branza albastra

Supa de ceapa caramelizata si Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturi cu branza albastra
Ceapa caramelizată și supa Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturile cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 9.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci shiitake, brânză gruy otrivre, crengute de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supa de ceapa caramelizata si Shiitake cu Gruy Otrivre-toasturi cu branza albastra, La locul de muncă: supă franceză de ceapă și fenicul cu toasturi Gruyere, și Supă de ceapă, praz și Kale cu toasturi Gruyere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 15 minute sau până aproape fraged, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți până se rumenesc adânc (aproximativ 40 de minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Creșteți căldura la mediu.
4
Adăugați ciupercile în tigaie; gătiți 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând frecvent. Se amestecă usturoiul și crengile de cimbru; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vin în tigaie; gătiți 2 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ciorbe în tigaie; aduceți la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Se amestecă sare și piper. Aruncați crengile de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Pentru a pregăti toasturile, preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt. Topiți fiecare felie de pâine cu 1 linguriță Gruyre și 1 linguriță Gorgonzola. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Presărați cimbru tocat peste brânză. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 6 boluri; topiți fiecare porție cu 2 toasturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista