Sunshine burgers
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru colecția dvs., Sunshine burgers ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 153 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 103 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ou, ketchup de roșii, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sunshine Veggie Burgers, Burgeri De Soare Cu Față Deschisă, și Sunshine Dog.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Mai întâi, zdrobiți fulgii de porumb așezându-i într-o pungă de congelator, apoi rupându-i cu sucitorul. Acest lucru este distractiv (dar atenție la degete) și încercați să nu le bateți la praf, doar la fulgi aspri. Puneți într-un castron.
Răsturnați tocatul într-un alt bol, adăugați busuiocul și puțin piper măcinat. Pentru carne tocată slabă poate fi necesar să adăugați 1 lingură de ou bătut pentru a-l ajuta să se lege (să se lipească împreună), apoi amestecați-l bine. Puneți niște făină pe o farfurie și niște ou bătut pe o altă farfurie.
Luați aproximativ o șesime din amestecul de carne tocată și formați-l într-un burger mic. Faceți acest lucru zdrobindu-l destul de ferm în palma mâinii. (Modelarea burgerilor va transfera o abilitate pe care copilul dvs. o poate avea de la jocul cu lut de modelare în bucătărie, deoarece creează o minge în palmă, apoi o strivește într-o chiflă mai plată.)
Apoi rotiți burgerul în făină. Apoi rotiți-l peste tot într-un ou mic. Apoi rulați - l destul de liberal în fulgii de porumb zdrobiți. Acum așezați-l pe foaia de copt unsă și începeți din nou procesul până când ați consumat tot amestecul. Încercați să păstrați dimensiunile chiar și pentru ca burgerii să gătească în același timp.
Picurați ușor ulei pe partea superioară a fiecărui burger folosind o perie de patiserie și coaceți în centrul cuptorului timp de 15-20 de minute până când este gătit.
Serviți burgerii în chiflele despicate cu salată, felii de roșii și niște ketchup.