Sundaes de căpșuni, pepene galben și ghimbir

Sundaes de căpșuni, pepene galben și ghimbir
Căpșuni, pepene galben și ghimbir sundaes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pepene galben, căpșuni, biscuiți cu ghimbir și ghimbir în sirop. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 87%. Rețete similare includ Sundaes de căpșuni-rubarbă, Sundaes De Căpșuni-Zmeură, și Înghețată De Căpșuni Glazurate.

Instrucțiuni

1
Amestecați ușor pepenele și căpșunile împreună într-un castron mare cu o lingură sau cu mâinile, apoi îngrămădiți jumătate în patru pahare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară cu jumătate din firimiturile de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3
Amestecați ghimbirul tocat și siropul în iaurt și lingura în pahare. Puneți restul de fructe deasupra, apoi împrăștiați cu firimiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Presărați o linguriță de zahăr muscovado deasupra fiecărui desert și răciți până când este gata de servit (cu până la 2 ore înainte) zahărul se va topi treptat pentru a da o aromă delicioasă de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
CarameleCaramele
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Scoateți din frigider cu aproximativ 15 minute înainte de servire, astfel încât să nu fie prea refrigerate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Sundae. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista