Sundaes cu pere

Sundaes cu pere
Pear Sundaes este un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsimi și un total de 519 de calorii. Pentru 1,19 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Un amestec de înghețată de vanilie, sirop de ciocolată, jumătăți de pere și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este bun. Sundaes cu pere, Sundaes cu pere sotate și Sundaes cu pere calde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți jumătățile de pere, cu partea plată în sus, în feluri de mâncare individuale de desert. Acoperiți cu o linguriță de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Glazură De Ciocolată Preparată1 Cană Glazură De Ciocolată Preparată
Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/
2
Stropiți cu sirop de ciocolată; se presară migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Linguri Sirop De Capsuni5 Linguri Sirop De Capsuni
Ceapa Rasa TocataCeapa Rasa Tocata

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Băutura alcoolică și Categoria de produse alimentare sunt alegeri excelente pentru Sundae. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista