Sundae-Stil Shortcake Ușor
Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 42. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de topping de înghețată fudge, iaurt de vanilie, praf de copt calumet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Căpșuni În Stil Restaurant, Strawberry shortcake, stil japonez, și Desert Ușor De Înghețată Sundae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Se amestecă făina, firimiturile de biscuiți, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă iaurtul până când amestecul formează aluat moale.
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă; frământați de 20 de ori sau până se omogenizează.
Întindeți aluatul la grosimea de 3/4 inch.
Tăiați în cercuri cu tăietor de biscuiți de 2-1/2 inci.
Așezați, la 2 inci distanță, pe foaia de copt unsă.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc ușor.
Scoateți în grătar; se răcește complet. Împărțiți biscuiții chiar înainte de servire.
Așezați lingura de înghețată pe jumătatea inferioară a fiecărui biscuit. Completați uniform cu toppingul de fudge și toppingul biciuit. Acoperiți cu blaturi de biscuiți.