Sunchoke (anghinare din Ierusalim) și supă de praz cu ciuperci

Sunchoke (anghinare din Ierusalim) și supa de praz cu ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 259 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână praz, sare și piper măcinat, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește crustat cu brioșă cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati prazul in uleiul incins pana la translucid, 5 pana la 7 minute. Se amestecă sunchokes, țelină, morcov și usturoi în praz. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Adăugați frunzele de dafin și 1/2 buchet de tarhon tocat. Creșteți căldura la mare; gătiți și amestecați până când legumele sunt fierbinți, 2 până la 3 minute.
Se toarnă vermutul în tigaie; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Adăugați bulionul de legume, reduceți focul la mediu-scăzut și aduceți amestecul la foc mic; gătiți până când legumele sunt complet fragede, aproximativ 30 de minute. Rezervând câteva crengute pentru garnitură, adăugați năsturelul în supă; lăsați năsturelul să se ofilească în supa fierbinte, aproximativ 5 minute.
În timp ce supa se fierbe, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ciupercile în untul topit, condimentați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie complet, aproximativ 5 minute. Se amestecă tarhonul rămas și se lasă deoparte.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Rezervați aproximativ 1/3 din supă într-un vas separat.
Turnați celelalte 2/3 din supă într-un blender în loturi, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Ținând capacul blenderului cu prosop, porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă în oală cu porțiunea neîngrădită.
Serviți în boluri, topping fiecare cu o lingură mare de ciuperci fierte și o crenguță de năsturel.