Sunchoke (anghinare din Ierusalim) și supă de praz cu ciuperci

Sunchoke (anghinare din Ierusalim) și supă de praz cu ciuperci
Sunchoke (anghinare din Ierusalim) și supa de praz cu ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 259 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână praz, sare și piper măcinat, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește crustat cu brioșă cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati prazul in uleiul incins pana la translucid, 5 pana la 7 minute. Se amestecă sunchokes, țelină, morcov și usturoi în praz. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați frunzele de dafin și 1/2 buchet de tarhon tocat. Creșteți căldura la mare; gătiți și amestecați până când legumele sunt fierbinți, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
3
Se toarnă vermutul în tigaie; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați bulionul de legume, reduceți focul la mediu-scăzut și aduceți amestecul la foc mic; gătiți până când legumele sunt complet fragede, aproximativ 30 de minute. Rezervând câteva crengute pentru garnitură, adăugați năsturelul în supă; lăsați năsturelul să se ofilească în supa fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
5
În timp ce supa se fierbe, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ciupercile în untul topit, condimentați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie complet, aproximativ 5 minute. Se amestecă tarhonul rămas și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
7
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Rezervați aproximativ 1/3 din supă într-un vas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Turnați celelalte 2/3 din supă într-un blender în loturi, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Ținând capacul blenderului cu prosop, porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă în oală cu porțiunea neîngrădită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Serviți în boluri, topping fiecare cu o lingură mare de ciuperci fierte și o crenguță de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista