Sunca la cuptor cu glazura de cirese condimentata

Sunca la cuptor cu glazura de cirese condimentata
Dacă aveți despre 1 oră și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, șuncă coaptă cu glazură de cireșe condimentată ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 61G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 827 calorii. Pentru 1,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 187 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită coajă de lămâie, șuncă gata de mâncare, hrean și chimen măcinat. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Sunca La Cuptor Cu Glazura De Cirese Condimentata, Glazură portocalie condimentată pentru șuncă, și Șuncă la grătar condimentată cu glazură de citrice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie cu folie și pulverizați-o cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scorați partea superioară și părțile laterale ale șuncii cu un cuțit mic ascuțit într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Puneți șunca în tigaie, turnați 1/2 cană de apă sau vin alb în fundul tigaiei și coaceți, acoperit lejer cu un cort de folie, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pentru a face glazura, combinați conservele, hreanul, zahărul brun, scorțișoara, chimenul, cardamomul, sarea și sucul de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
ConservăConservă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați amestecul de cireșe într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mediu. Se fierbe până când glazura este ușor îngroșată, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8
Scoateți șunca din cuptor și periați blatul cu 1/4 cană de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți, neacoperit, până când șunca este fierbinte și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 140 de grade F, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți șunca din cuptor pe o tăietură și lăsați să stea cu 10 minute înainte de a o tăia. Aranjați șunca feliată pe un platou de servire și serviți cu glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista