Sunca la cuptor cu glazura de cirese condimentata
Dacă aveți despre 1 oră și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, șuncă coaptă cu glazură de cireșe condimentată ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 61G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 827 calorii. Pentru 1,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 187 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită coajă de lămâie, șuncă gata de mâncare, hrean și chimen măcinat. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Sunca La Cuptor Cu Glazura De Cirese Condimentata, Glazură portocalie condimentată pentru șuncă, și Șuncă la grătar condimentată cu glazură de citrice.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie cu folie și pulverizați-o cu spray antiaderent.
Scorați partea superioară și părțile laterale ale șuncii cu un cuțit mic ascuțit într-un model încrucișat.
Puneți șunca în tigaie, turnați 1/2 cană de apă sau vin alb în fundul tigaiei și coaceți, acoperit lejer cu un cort de folie, 45 până la 60 de minute.
Pentru a face glazura, combinați conservele, hreanul, zahărul brun, scorțișoara, chimenul, cardamomul, sarea și sucul de lămâie într-un castron mediu.
Transferați amestecul de cireșe într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mediu. Se fierbe până când glazura este ușor îngroșată, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie.
Scoateți șunca din cuptor și periați blatul cu 1/4 cană de glazură.
Coaceți, neacoperit, până când șunca este fierbinte și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 140 de grade F, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Scoateți șunca din cuptor pe o tăietură și lăsați să stea cu 10 minute înainte de a o tăia. Aranjați șunca feliată pe un platou de servire și serviți cu glazura rezervată.