Sunca la cuptor cu glazura de cirese condimentata

Sunca la cuptor cu glazura de cirese condimentata
Dacă aveți despre 1 oră și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, șuncă coaptă cu glazură de cireșe condimentată ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 61G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 827 calorii. Pentru 1,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 187 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită coajă de lămâie, șuncă gata de mâncare, hrean și chimen măcinat. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Sunca La Cuptor Cu Glazura De Cirese Condimentata, Glazură portocalie condimentată pentru șuncă, și Șuncă la grătar condimentată cu glazură de citrice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie cu folie și pulverizați-o cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scorați partea superioară și părțile laterale ale șuncii cu un cuțit mic ascuțit într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți șunca în tigaie, turnați 1/2 cană de apă sau vin alb în fundul tigaiei și coaceți, acoperit lejer cu un cort de folie, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a face glazura, combinați conservele, hreanul, zahărul brun, scorțișoara, chimenul, cardamomul, sarea și sucul de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați amestecul de cireșe într-o cratiță mică și dați la fiert la foc mediu. Se fierbe până când glazura este ușor îngroșată, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc; se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8
Scoateți șunca din cuptor și periați blatul cu 1/4 cană de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți, neacoperit, până când șunca este fierbinte și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 140 de grade F, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți șunca din cuptor pe o tăietură și lăsați să stea cu 10 minute înainte de a o tăia. Aranjați șunca feliată pe un platou de servire și serviți cu glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista