Sunca cu sos de portocale Maille

Sunca cu sos de portocale Maille fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați muștar Dijon originale, suc de portocale, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Maille Dijon Vitel Burgers, Provocarea îndrăzneață a Brutarilor: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocală de sânge cu sos de Caramel de ienibahar portocaliu și Florentine de ciocolată neagră cu alune de cardamom portocaliu (fără gluten), și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere ușoară, amestecând până se combină bine. Utilizați ca sos pentru șuncă feliată (de asemenea, bun cu cotlet de porc sau filet de porc).
Acest lucru este, de asemenea, excelent ca glazură. Doar lingura peste sunca intreaga aproximativ 30 de minute înainte de sunca se face, ungand de două sau de trei ori.