Sunca cu sos de portocale Maille

Sunca cu sos de portocale Maille
Sunca cu sos de portocale Maille fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați muștar Dijon originale, suc de portocale, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Maille Dijon Vitel Burgers, Provocarea îndrăzneață a Brutarilor: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocală de sânge cu sos de Caramel de ienibahar portocaliu și Florentine de ciocolată neagră cu alune de cardamom portocaliu (fără gluten), și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere ușoară, amestecând până se combină bine. Utilizați ca sos pentru șuncă feliată (de asemenea, bun cu cotlet de porc sau filet de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Felii De șuncăFelii De șuncă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Acest lucru este, de asemenea, excelent ca glazură. Doar lingura peste sunca intreaga aproximativ 30 de minute înainte de sunca se face, ungand de două sau de trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista