Sulițe romaine arse cu pansament Caesar
Spears romaine Seared cu pansament Cezar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 167 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, sucul de lămâie, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sulițe romaine arse cu pansament Caesar, Salată de Romaine cu pansament Caesar, și Romaine la grătar cu pansament picant Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un blender sau mini robot de bucătărie, amestecați maioneza cu oțetul, usturoiul, sucul de lămâie, muștarul Dijon, sosul Worcestershire și Tabasco. Cu mașina pornită, adăugați treptat 1/2 cană de ulei vegetal până când pansamentul Caesar este cremos. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se dă la frigider.
Periați ușor inimile de romaine cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată sau de două ori, până când este ușor carbonizat, dar încă crocant, aproximativ 3 minute.
Periați ușor pâinea cu restul de 1 lingură de ulei. Grătar, întorcându-se o dată, până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Întindeți jumătate din pansamentul Cezar pe un platou mare. Aranjați inimile la grătar de romaine deasupra și periați cu pansamentul rămas.
Garnisiți cu așchii de brânză și serviți pâinea la grătar alături.