Sulițe de șuncă și ananas

Șuncă și ananas sulițe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 458 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, șuncă coaptă, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, Pui de miere teriyaki cu sulițe de ananas coapte și bile de orez alb-negru, și Monte Cristo Frittata, sulițe de ananas la grătar cu ghimbir cristalizat și pâine Pumpernickel cu miere-rozmarin Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndoiți fiecare felie de șuncă în jumătate și înfășurați-o în jurul centrului unei sulițe de ananas.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Așezați 10 din sulițele de ananas învelite în tigaie. Căutați pe fiecare parte până la aur, aproximativ 2 minute.
Stropiți 1 lingură de oțet peste sulițele de ananas și gătiți până când oțetul se umflă și se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Transferați pe o farfurie și acoperiți cu folie în timp ce repetați instrucțiunile de gătit cu ingredientele rămase.
Se servește cu tulpinile de țelină, dacă se dorește.Sfat: dacă serviți sulițele ca mâncare de cocktail trecută, înfășurați-le în avans și refrigerați până la nevoie, timp de până la 6 ore. Gatiti chiar inainte de servire.