Sugar' N ' Spice Cranberries

Sugar' N ' Spice Cranberries
Sugar ' N 'Spice Cranberries este un Hor d' oeuvre care servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr, afine, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Spice-frecat vinete cu Farro și afine, Broaste Cookie cu zahar brun si condimente, și Fulgi de ovăz cu zahăr brun cu afine și migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați toate ingredientele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 35-40 de minute sau până când afinele pop și amestecul se îngroașă. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Revista