Sufocat Verde Chile Piper Pui
Această rețetă face 4 porții cu 90 de calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Un amestec de ardei iute, suc de lămâie, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chile verde sufocat și Burritos de coriandru, Sufocat Verde Chile Mic Dejun Burritos, și Fierbinte Parmezan Verde Chile Piper Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați puiul într-un vas de copt pătrat de 8 inci; stoarceți sucul de lămâie uniform peste pui.
Presărați uniform cu condimente taco.
Feliați ardeii iute pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat.
Așezați 1 chile peste fiecare coapsă de pui. Acoperiți vasul cu folie; coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Presărați brânza uniform peste ardei iute și pui; Coaceți, neacoperit, încă 5 minute sau până când brânza se topește.