Suflu de caise și migdale 6s

Suflu de caise și migdale 6s
Caisele și migdalele souffl ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, suc de portocale, iaurt fără grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Sufle de caise cu frișcă de rom de vanilie, Suc De Lămâie-Migdale 6s, și Suc De Lămâie-Migdale 6s.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Unt șase ramekine de 1 cană și praf cu zahăr granulat, aruncând orice exces. Puneți ramekinele pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Întindeți migdalele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 8 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi zdrobiți ușor migdalele. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Între timp, într-o cratiță medie, combinați sucurile de portocale și lămâie, caisele uscate, lichiorul de portocale, 1/4 cană de zahăr granulat și coaja de portocală și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când caisele se înmoaie și lichidul este ușor redus, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Caise UscateCaise Uscate
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Lăsați să se răcească, apoi curățați amestecul într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Într-un castron mare, bateți albușurile cu sarea și smântâna de tartru până se formează vârfuri foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați zahărul superfin și bateți până se formează vârfuri moi, lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
9
Turnați piureul de caise pe partea laterală a bolului și pliați-l în albi cu o spatulă de cauciuc. Îndoiți toate, cu excepția a 1 lingură de migdale. Puneți amestecul de souffl în ramekins și neteziți blaturile. Rulați vârful degetului în jurul marginii interioare, astfel încât sufletele să se ridice drept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Se presară cu migdalele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
11
Coaceți sufletele timp de aproximativ 15 minute, sau până când au crescut și au devenit aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Serviți imediat, trecând iaurtul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista