Sufleuri de lichior de ciocolată necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 4. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină de pâine, unt, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleuri Cu Lichior De Ciocolată, Chocolate Chip Pound tort cu sos de lichior de ciocolată-cafea, și Sufleu de lichior de portocale cu ciocolată cu sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți bine partea inferioară și laturile a patru ramekine cu lingura de unt. Înveliți cu zahăr, înclinând orice exces. Dacă doriți, așezați o zmeură și o picătură de ciocolată ca "surpriză" în partea de jos a fiecărei căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu 50 De Calorii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați pudra de cacao, amidonul de porumb și o lingură de zahăr; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
3
Se amestecă untul și făina pentru a forma o pastă. Bateți ușor un gălbenuș de ou într-un bol rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți laptele până la punctul de fierbere într-o cratiță grea; amestecați amestecul de făină-unt până se topește. Turnați treptat laptele fierbinte în gălbenușul de ou într-un flux constant, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți crema la foc mic la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn sau o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Gatiti si amestecati crema pana se ingroasa, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Se scoate de pe foc, amestecând ocazional pentru a-l menține neted.
7
Combinați cele trei gălbenușuri de ou rămase cu vanilia, lichiorul și amestecul de zahăr-cacao-amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
(din Cutie)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
8
Bateți crema caldă, acoperiți și dați deoparte. (Crema poate fi făcută din timp până în acest moment și refrigerată pentru o zi înainte de a continua cu rețeta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, bateți albușurile până când sunt groase și spumoase și au crescut de patru ori în volum. Amestecați treptat în restul de 3 linguri de zahăr, bătând până când albusurile sunt rigide, dar nu uscate. Îndoiți 1/3 din bezea în cremă pentru a o ușura, folosind un tel sau o spatulă de cauciuc. Îndoiți în bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Transferați imediat aluatul de sufle în ramekinele pregătite, făcând o movilă netedă ușor deasupra marginii fiecărui ramekin. (Dacă aveți o pungă de conducte, puteți țeava amestecul în ramekins.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Coaceți imediat în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când suflele au crescut și marginile sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Serviți fierbinte, cu sos de zmeură și zmeură proaspătă pentru a garnisi, dacă doriți.