Sufleuri Cu Lichior De Ciocolată

Sufleuri Cu Lichior De Ciocolată
Sufleuri de lichior de ciocolată necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 4. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină de pâine, unt, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleuri Cu Lichior De Ciocolată, Chocolate Chip Pound tort cu sos de lichior de ciocolată-cafea, și Sufleu de lichior de portocale cu ciocolată cu sos de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți bine partea inferioară și laturile a patru ramekine cu lingura de unt. Înveliți cu zahăr, înclinând orice exces. Dacă doriți, așezați o zmeură și o picătură de ciocolată ca "surpriză" în partea de jos a fiecărei căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați pudra de cacao, amidonul de porumb și o lingură de zahăr; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Se amestecă untul și făina pentru a forma o pastă. Bateți ușor un gălbenuș de ou într-un bol rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Încălziți laptele până la punctul de fierbere într-o cratiță grea; amestecați amestecul de făină-unt până se topește. Turnați treptat laptele fierbinte în gălbenușul de ou într-un flux constant, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți crema la foc mic la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn sau o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Gatiti si amestecati crema pana se ingroasa, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
6
Se scoate de pe foc, amestecând ocazional pentru a-l menține neted.
7
Combinați cele trei gălbenușuri de ou rămase cu vanilia, lichiorul și amestecul de zahăr-cacao-amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(din Cutie)(din Cutie)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
8
Bateți crema caldă, acoperiți și dați deoparte. (Crema poate fi făcută din timp până în acest moment și refrigerată pentru o zi înainte de a continua cu rețeta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, bateți albușurile până când sunt groase și spumoase și au crescut de patru ori în volum. Amestecați treptat în restul de 3 linguri de zahăr, bătând până când albusurile sunt rigide, dar nu uscate. Îndoiți 1/3 din bezea în cremă pentru a o ușura, folosind un tel sau o spatulă de cauciuc. Îndoiți în bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Transferați imediat aluatul de sufle în ramekinele pregătite, făcând o movilă netedă ușor deasupra marginii fiecărui ramekin. (Dacă aveți o pungă de conducte, puteți țeava amestecul în ramekins.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Coaceți imediat în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când suflele au crescut și marginile sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Serviți fierbinte, cu sos de zmeură și zmeură proaspătă pentru a garnisi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista