Sufleuri Cu Lichior De Ciocolată
Sufleuri de lichior de ciocolată necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 4. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină de pâine, unt, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleuri Cu Lichior De Ciocolată, Chocolate Chip Pound tort cu sos de lichior de ciocolată-cafea, și Sufleu de lichior de portocale cu ciocolată cu sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți bine partea inferioară și laturile a patru ramekine cu lingura de unt. Înveliți cu zahăr, înclinând orice exces. Dacă doriți, așezați o zmeură și o picătură de ciocolată ca "surpriză" în partea de jos a fiecărei căni.
Combinați pudra de cacao, amidonul de porumb și o lingură de zahăr; deoparte.
Se amestecă untul și făina pentru a forma o pastă. Bateți ușor un gălbenuș de ou într-un bol rezistent la căldură.
Încălziți laptele până la punctul de fierbere într-o cratiță grea; amestecați amestecul de făină-unt până se topește. Turnați treptat laptele fierbinte în gălbenușul de ou într-un flux constant, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți crema la foc mic la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn sau o spatulă.
Gatiti si amestecati crema pana se ingroasa, aproximativ 1 minut.
Se scoate de pe foc, amestecând ocazional pentru a-l menține neted.
Combinați cele trei gălbenușuri de ou rămase cu vanilia, lichiorul și amestecul de zahăr-cacao-amidon de porumb.
Bateți crema caldă, acoperiți și dați deoparte. (Crema poate fi făcută din timp până în acest moment și refrigerată pentru o zi înainte de a continua cu rețeta.)
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, bateți albușurile până când sunt groase și spumoase și au crescut de patru ori în volum. Amestecați treptat în restul de 3 linguri de zahăr, bătând până când albusurile sunt rigide, dar nu uscate. Îndoiți 1/3 din bezea în cremă pentru a o ușura, folosind un tel sau o spatulă de cauciuc. Îndoiți în bezea rămasă.
Transferați imediat aluatul de sufle în ramekinele pregătite, făcând o movilă netedă ușor deasupra marginii fiecărui ramekin. (Dacă aveți o pungă de conducte, puteți țeava amestecul în ramekins.)
Coaceți imediat în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când suflele au crescut și marginile sunt setate.
Serviți fierbinte, cu sos de zmeură și zmeură proaspătă pentru a garnisi, dacă doriți.