Sufleu de porumb și spanac
Souffle de porumb și spanac este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, făină, porumb și lapte evaporat. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Porumb Souffl, Sufleu De Porumb, și Sufleu De Porumb La Cuptor.
Instrucțiuni
Combinați porumbul și spanacul; pune deoparte. Într-o cratiță la foc mic, topiți untul.
Adăugați făină și amestecați pentru a face o pastă netedă. Se amestecă sarea. Adăugați treptat lapte; gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa. Mișto.
Combinați ouăle, pimientos și ceapa; pliați în amestec de unt răcit. Îndoiți porumbul și spanacul.
Se toarnă într-un 8-in uns. x 4 inch. tigaie.
Se coace la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până se termină. Felie de servit.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Titus Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Titus Zinfandel]()
Titus Zinfandel
Din punct de vedere vizual, acest vin are un impact la fel de mare ca și profilul aromei, cu un miez purpuriu regal superb opac, care dă loc unei margini roșii rubinie clare. Ovăzul prăjit și notele de zahăr brun se învârt în jurul merisorului suculent-zmeură pe nas, care amintește de un crocant tocmai ieșit din cuptor, urmat de reducerea balsamică a căpșunilor, petală slabă de trandafir și doar un indiciu al șei. Pe toastul Palatului, stejarul și căpșunile macerate sunt încoronate de o panglică înaltă și strălucitoare de caramel și îmbrăcate în mere roșii delicioase și bomboane de pepene verde. Este lung și se sprijină pe palat, cu un corp mediu și un finisaj veșnic care arată o ageabilitate considerabilă în taninuri.