Sufleu de ouă și cârnați

Sufleu de ouă și cârnați
Ou și cârnați Souffle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.0 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți muștar măcinat, lapte, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Souffle cu ouă de cârnați, Sufleu de ouă și cârnați, și Alabaman ou și cârnați sufleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cârnați maro într-o tigaie mare la foc mediu-mare; scurgeți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Așezați crutoanele într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Presărați brânză peste crutoane; deasupra cu cârnați rumeniți. Bateți ouăle și 2 1/2 căni de lapte într-un bol de amestecare și turnați peste caserolă. Acoperiți vasul de copt și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
În dimineața următoare, Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Combinați supa de ciuperci, muștarul măcinat și restul de 1/2 cană de lapte; se toarnă deasupra caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Coaceți, neacoperit, până se rumenesc și se fixează, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista