Sufleu De Cartofi Dulci

Sufleu De Cartofi Dulci
Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 279 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Souffl De Cartofi Dulci, Sufleu De Cartofi Dulci, și Souffl De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați cartofii dulci într-un vas sigur cu microunde; înțepați cartofii de mai multe ori cu o furculiță. Cuptor cu microunde, neacoperit, la înălțime timp de 13-15 minute sau până la licitație, întorcându-se o dată. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa; aruncați coaja. Într-un castron mare, amestecați pulpa cu unt. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Spoon într-un Uns 1-1/2-qt. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 40-50 de minute sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista