Sufleu de brânză de capră cu cimbru

Sufleu de brânză de capră cu cimbru
Nevoie de o felul principal pescatarian? Sufleul de brânză de capră cu cimbru ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 488 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, muștar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Souffl de brânză de capră cu cimbru, Souffl De Brânză De Capră 4, și Souffl De Brânză De Capră 4.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Ungeți un vas de suflet de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3
Adăugați parmezanul și întoarceți vasul pentru a-l acoperi cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați făina și gătiți, amestecând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți laptele, vinul, muștarul și pasta de hamsii și gătiți, amestecând, până când sosul este neted și gros, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se ia de pe foc și se amestecă brânza de capră și 1 linguriță de frunze de cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă gălbenușurile. Răsturnați amestecul de suflet într-un castron mare și apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri moi. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați o treime din albii bătuți în amestecul de suflet; pliați albii rămași până când rămân doar câteva dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Răsturnați ușor amestecul în vasul pregătit.
10
Presărați blatul cu Cheddar, restul de 1/2 linguriță de cimbru și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Coaceți suflul în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, sau până când a crescut frumos și s-a rumenit deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
12
Serviți imediat cu
13
Verde amestecat cu Papaya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Revista