Sufleu de brânză de capră cu cimbru
Nevoie de o felul principal pescatarian? Sufleul de brânză de capră cu cimbru ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 488 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, muștar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Souffl de brânză de capră cu cimbru, Souffl De Brânză De Capră 4, și Souffl De Brânză De Capră 4.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți un vas de suflet de 1 litru.
Adăugați parmezanul și întoarceți vasul pentru a-l acoperi cu brânza.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mic.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, până se omogenizează.
Bateți laptele, vinul, muștarul și pasta de hamsii și gătiți, amestecând, până când sosul este neted și gros, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza de capră și 1 linguriță de frunze de cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă gălbenușurile. Răsturnați amestecul de suflet într-un castron mare și apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafață.
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri moi. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați o treime din albii bătuți în amestecul de suflet; pliați albii rămași până când rămân doar câteva dungi.
Răsturnați ușor amestecul în vasul pregătit.
Presărați blatul cu Cheddar, restul de 1/2 linguriță de cimbru și puțin piper.
Coaceți suflul în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, sau până când a crescut frumos și s-a rumenit deasupra.
Verde amestecat cu Papaya.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc