Sufleu De Banane

Sufleu De Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sufle de banane. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 154 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită banane, suc de lămâie, amidon de porumb și ouă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sufleu De Banane, Sufleu De Morcovi, și Sufleu De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Înveliți un 1-1 / 2-qt. vas de sufle cu spray de gătit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
2
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul. Se amestecă bananele, zahărul și amidonul de porumb până se omogenizează. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti si amestecati 1-2 minute mai mult sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BananeBanane
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se transferă într-un castron mare; se amestecă sucul de lămâie, romul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în castron, amestecând constant. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mare cu bătătoare curate, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușurile de ou în amestecul de banane până când nu rămân dungi albe. Îndoiți albușurile rămase până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
6
Transferați în vasul pregătit.
7
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când partea superioară este umflată și Centrul apare setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca sticla luminoasă Vintage Dom Perignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista