Sufleu Cu Trei Brânză
Sufleul cu trei brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 629 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, suc de lămâie, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sufleu De Brânză, Sunca si branza Pan Souffle, și Souffl Cu Trei Brânzeturi.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 37
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de sufle de 2 litri până la marginea superioară.
Se presară cu 1/4 cană parmezan și făina de porumb.
Puneți în congelator în timp ce pregătiți sufleul.
Faceți rouxul: topiți 6 linguri de unt într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu și adăugați usturoiul. Se amestecă făina, nucșoara și 2 lingurițe de sare și se gătește, amestecând, până când făina este gătită, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Bateți laptele și fierbeți, amestecând constant, până când amestecul este la fel de gros ca budinca, aproximativ 5 minute. Se amestecă comte, emmentaler și 3/4 cană parmezan până se topește, apoi se scoate de pe foc. Amestecați cele 4 gălbenușuri de ou pe rând.
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați să se răcească ușor.
Bateți cele 6 albușuri de ou și sucul de lămâie într-un bol mare cu un mixer până se formează vârfuri moi. Îndoiți un sfert din albi în baza brânzei, apoi pliați în albusurile rămase.
Așezați vasul de sufle pregătit pe o foaie de copt, turnați în aluat și neteziți blatul. Treceți degetul în jurul buzei interioare a vasului pentru a împinge aluatul departe de margine și a crea o creastă. Împrăștiați restul de 1/4 cană parmezan deasupra.
Transferați în cuptor și reduceți imediat temperatura la 32
Coaceți până se rumenesc și se umflă la aproximativ 2 centimetri deasupra buzei vasului, aproximativ 35 de minute.
Serviți imediat cu felii de baghetă și pate și/sau unt de mere, dacă doriți.
Fotografie de Marcus Nilsson