Sufleul cu trei brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 629 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, suc de lămâie, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sufleu De Brânză, Sunca si branza Pan Souffle, și Souffl Cu Trei Brânzeturi.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de sufle de 2 litri până la marginea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Se presară cu 1/4 cană parmezan și făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Puneți în congelator în timp ce pregătiți sufleul.
5
Faceți rouxul: topiți 6 linguri de unt într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu și adăugați usturoiul. Se amestecă făina, nucșoara și 2 lingurițe de sare și se gătește, amestecând, până când făina este gătită, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateți laptele și fierbeți, amestecând constant, până când amestecul este la fel de gros ca budinca, aproximativ 5 minute. Se amestecă comte, emmentaler și 3/4 cană parmezan până se topește, apoi se scoate de pe foc. Amestecați cele 4 gălbenușuri de ou pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Comte
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți cele 6 albușuri de ou și sucul de lămâie într-un bol mare cu un mixer până se formează vârfuri moi. Îndoiți un sfert din albi în baza brânzei, apoi pliați în albusurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați vasul de sufle pregătit pe o foaie de copt, turnați în aluat și neteziți blatul. Treceți degetul în jurul buzei interioare a vasului pentru a împinge aluatul departe de margine și a crea o creastă. Împrăștiați restul de 1/4 cană parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Transferați în cuptor și reduceți imediat temperatura la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Coaceți până se rumenesc și se umflă la aproximativ 2 centimetri deasupra buzei vasului, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Serviți imediat cu felii de baghetă și pate și/sau unt de mere, dacă doriți.