Suflet De Crab Din Caraibe

Suflet De Crab Din Caraibe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din America Centrală, așa că încercați sufleul de Crab din Caraibe. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, carne de crab, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Sandwich Cu Crab Din Caraibe, Prăjituri De Crab Din Caraibe Benedict, și Chihlimbar Crab Sufleu pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista