Sufle de ciocolată

Sufle de ciocolată
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Sufleul de ciocolată acasă. Pentru 1,54 USD per porție, obțineți un aperitiv care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 499 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 63 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată semidulce, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și prietenoasă cu fodmap. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum prăjituri sufle de ciocolată albă cu sos de ciocolată și zmeură, prăjituri sufle de ciocolată neagră cu sos espresso și ciocolată și sufle de ciocolată cu lichior de portocale cu sos de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Unge ramekins cu unt și toarnă 1 lingură de zahăr granulat în fiecare. Întoarceți-le pentru a lăsa zahărul să se lipească de unt, apoi turnați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Așezați ramekinele pe o tavă de foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Folosind un mixer cu stand, începeți să bateți albușurile la viteză mică. Adăugați încet 1 1/3 cană de zahăr granulat și crema de tartru. Continuați să amestecați până când se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
6
Topim ciocolata cu cele 2 batoane untul la baie, amestecand continuu circa 7 minute. Apoi, scoateți ciocolata din băutură și adăugați gălbenușurile, pe rând, amestecând până se omogenizează. Îndoiți amestecul de albușuri în ciocolată puțin câte una.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
7
Adăugați aluatul în ramekinele cu unt și zahăr, umplându-le până la vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Acoperiți cu zahăr pudră și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
10
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Unge ramekins cu unt și toarnă 1 lingură de zahăr granulat în fiecare. Întoarceți-le pentru a lăsa zahărul să se lipească de unt, apoi turnați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Așezați ramekinele pe o tavă de foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
13
Folosind un mixer cu stand, începeți să bateți albușurile la viteză mică. Adăugați încet 1 1/3 cană de zahăr granulat și crema de tartru. Continuați să amestecați până când se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
14
Topim ciocolata cu cele 2 batoane untul la baie, amestecand continuu circa 7 minute. Apoi, scoateți ciocolata din băutură și adăugați gălbenușurile, pe rând, amestecând până se omogenizează. Îndoiți amestecul de albușuri în ciocolată puțin câte una.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
15
Adăugați aluatul în ramekinele cu unt și zahăr, umplându-le până la vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
16
Coaceți aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Acoperiți cu zahăr pudră și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Sufleul de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Riesling-ul Pro-Bono cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Riesling Pro-Bono
Riesling Pro-Bono
Intrare crocanta cu un corp echilibrat; rotunjite cu o aciditate strălucitoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista