Sud Indian Adai
Rețeta South Indian Adai ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 5 minute. Această rețetă face 6 porții cu 413 calorii, 17g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, chana dal, chilis și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sud Indian Adai, Curry De Legume Din India De Sud, și Vinete Murate Din India De Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați dalele și orezul peste noapte cu ardeii iute roșii. Dimineața se macină (grosier) cu ardeii iute verzi, Frunzele de curry și ghimbirul.
Adăugați un strop de asafetida și sare după gust. Reglați consistența cu puțină apă, dacă este necesar.
Se toarnă o oală mare plină în centrul unei tava bine unsă, grătar sau altă tigaie antiaderentă și se întinde cu spatele oalei. Don nu l-a întins subțire; ar trebui să fie frumos și gros.
Stropiți puțin ulei în jurul marginilor și, de asemenea, puțin în centru.
Lăsați-l să se rumenească aproximativ 2-3 minute, răsturnați-l și gătiți încă aproximativ un minut. Ori și se servește cu alegerea dvs. de murături sau chutney, sau pur și simplu vechi dal.