Sucotaș

Sucotaș
Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper, boabe de porumb, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sucotaș, Sucotaș, și Sucotaș.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți scallions, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fasolea și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Adăugați porumb, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PorumbPorumb
SareSare
4
Adăugați smântână și gătiți, amestecând, până când smântâna fierbe și legumele sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CremăCremă

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista