Rețeta Succotash ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 324 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fasole lima pentru copii, unt, fasole lima în păstăi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sucotaș, Sucotaș, și Sucotaș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi adăugați unt în grăsime în tigaie și topiți la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Adăugați porumb, fasole lima, ardei gras și părți albe și verzi palide de scallions și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fasole Lima
Ceapa Verde
Porumb
4
Adăugați smântână, apă, sare și piper, apoi fierbeți, parțial acoperite, până când legumele sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se amestecă slănină, verdeață de scallion și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Legume
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cremă
Apă
Sare
1
Legumele pot fi tăiate cu 2 ore înainte și răcite într-un castron, acoperite. (Răciți verdele de scallion separat.)
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.