Succotash De Modă Veche
Succotash de modă veche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 187 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți apă, sare, fasole lima și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sucotaș, Sucotaș, și Sucotaș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Îndepărtați slănina cu lingura cu fante; se scurge pe un prosop de hârtie. Gatiti si amestecati ceapa in picaturi de bacon rezervate pana se inmoaie.
Adăugați fasole lima și apă; se amestecă. Gatiti 5 min. sau până când fasolea este doar fragedă, amestecând ocazional.
Se amestecă porumbul, laptele, untul și oțetul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 10 min. Se amestecă slănina. Se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.