Suc De Rubarbă

Suc De Rubarbă
Sucul de rubarbă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 1315 calorii. Această rețetă servește 1. Un amestec de rubarbă, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir, și Suc fără storcător: suc de ghimbir de sfeclă de morcov de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă rubarba și zahărul și se lasă să stea 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Se toarnă apă clocotită peste rubarbă și zahăr și se lasă să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Scurgeți rubarba și economisiți sucul. Gata de servit sau poate fi refrigerat până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista