Suc de piersici și căpșuni
Nevoie de un băutură fără gluten și vegană? Sucul de piersici și căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de zahăr, apă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Suc de piersici și căpșuni, Peach & Lemon Verbena Soda, și Strawberry Basil Soda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apa și zahărul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant, până când zahărul s-a dizolvat, 2 până la 3 minute. Se lasă deoparte să se răcească 20 de minute.
Într-un blender, combinați siropul răcit, piersicile, căpșunile, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați apa spumantă și turnați într-un ulcior umplut cu gheață.