Suc de ghindă cu cremă de Boursin
Acorn Squash cu Boursin Custard ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cel puțin 6 până la 12 frunze de salvie, cremă de brânză, brânză Rondel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Suc De Ghindă Cu Cremă De Usturoi Prăjită, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-Squash peste dovlecei de ghindă prăjiți, și Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime (sau feliați sfertul superior de pe fiecare dovleac).
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos (sau dovleceii cu vârfurile așezate pe ele), pe un suport de peste 1 inch apă clocotită într - o tigaie de 5 până la 6 litri sau wok de 14 inci. Acoperiți și aburiți la foc mare până când legumele sunt fragede atunci când sunt străpunse (nu tăiați pielea), aproximativ 20 de minute. Ridicați din raft; lăsați să stea până se răcește suficient pentru a manipula, 5 până la 8 minute.
Cu o lingură mică, scoateți ușor și aruncați semințele, având grijă să nu rupeți pielea. Este posibil să fie nevoie să setați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în sus și să apăsați ușor în jos, astfel încât să stea constant.
Într-un robot de bucătărie sau cu un mixer, bateți brânza de plante, crema de brânză și oul până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în mod egal în fiecare jumătate de dovleac (sau dovleac).
Așezați 1 sau 2 frunze de salvie pe umplutură.
În aceeași tigaie, set legume umplute pe raft peste 1 inch apă clocotită. Acoperiți și aburiți la foc mare până când umpleți ușor pufurile și este ferm când este jiggled, aproximativ 10 minute. (După 5 minute, potriviți blaturile de dovleac pe raft pentru a încălzi. Pentru a servi dovleci, așezați blaturi pe sau alături.)
Garnisiți cu frunze de salvie.